ACTIE 2019 Extra B: Groepen 10,11,12, 15, 18 & 19

Groep 10 : Beeldcollages


Kenmerken groep 10:

Accent nu volledig op beeld. Ideaal als verslag van een evenement, vakantiereis, maar ook van een bruiloft, of sportactiviteit. Meerdere foto’s tegelijk in beeld, meestal verwerkt tot een collage. Hoog artistiek niveau en prettig om naar te kijken.

Groep 11: Corporate


Kenmerken groep 11:

Informatief. Ruimte voor tekst. Ideaal om een dienst of product te presenteren. Rustig tempo, creatief, zakelijk en overzichtelijk. Muziek past bij de zakelijke opbouw. Perfect tijdens een congres als inleiding op spreker of als inleiding op een thema.

Groep 12 : Historie


Kenmerken groep 12:

Typische toepassing. Link met geschiedenis en historisch overzicht. Stijl en vorm aangepast naar gebeurtenissen in het verleden. Oorlog, tijdlijn, biografie en staat van dienst. Informatief, maar vooral sfeervol en karakteristiek.

Groep 15 : Event Promo


Kenmerken groep 15:

Oproep voor deelname aan een event, meestal een congres met sprekers. Dynamische aanpak met ruimte om thema’s en sprekers te introduceren. Ideaal voor een social media campagne met de aankondiging van een evenement, congres of beurs.

Groep 18 : Power Grunche


Kenmerken groep 18:

Dynamiek, snelle beeld-wisselingen en beeld-effecten. Op het tempo van krachtige muziek. Sfeerbeeld. Prikkel voor impact. Ideaal voor een promo over sport, sportschool, jongeren en lifestyle onderwerpen. Informatie ondergeschikt aan sfeer en dynamiek.

Groep 19 : Epic Cinematic


Kenmerken groep 19:

Epische informatie overdracht. Ideaal voor in een zaal met een groep mensen. Bioscoop effect. Voor trailers en karakteristieke toepassingen als een inleiding of aankondiging van een productieteam. Indringend en inspirerend.