ACTIE 2019 Extra : Groep 04 tot en met 09

Groep 04 : Informatief Inspirerend


Kenmerken groep 04:

Informatief, inspirerende sfeer, pakkend en motiverend. Accent op imponerende beelden en stijlvolle teksten. Geschikt voor een diepere boodschap. Muziek is vaak cineastisch met beelden in sfeervolle stijl. Teksten ondersteunen de impact van muziek en beelden.

Groep 05 : Positive- Summer- Happy


Kenmerken groep 05:

Dynamisch tempo, vrolijk en positief. Ideaal voor vakantie-info, het presenteren van recreatie, evenementen en horeca. Maar ook voor vakantieparken, reizen en hotelketens. Happy, positief zomer gevoel. Life is good.

Groep 06 : Fashion & Design


Kenmerken groep 06:

Gericht op onderwerpen als lifestyle, fashion en design. Moderne, artistiek een creatieve montage met bijpassende beeld-effecten en teksten. Muziek passend bij de artistieke sfeer. Ideaal voor het presenteren van een modecollectie, kapsalon, kledingzaak en parfumerie.

Groep 07 : Typographic & Stomp


Kenmerken groep 07:

Dynamische montage, accent op tekst opbouw. Teksten worden; woord voor woord, soms letter voor letter in beeld gebracht. Pakkend en inspirerend. Kort en krachtig. Ideaal voor een korte boodschap. Snel een tekst in beeld. Beelden zijn daarbij ondersteunend. Krachtige muziek.

Groep 08 : Accent op Tekst


Kenmerken groep 08:

Templates voor clips met het accent op tekst informatie. Beeld is nu ondersteunend. Muziek speelt een minder nadrukkelijke rol en past bij het leestempo van de teksten. Rustig tempo, de tekst moet vooral goed leesbaar zijn. Bij tekst-animaties is de lengte van de clip zelf te bepalen.

Groep 09 : Accent op Beeld


Kenmerken groep 09:

Accent informatieoverdracht zit vooral in de beelden, teksten zijn ter ondersteuning. Tempo is afwisselend en kent allerlei varianten. Ideaal wanneer u over een item veel wilt laten zien en de beelden voor zich spreken. Of bij een verslag van een evenement, vakantie of speciale gebeurtenis.