In 4 stappen een iTEMCLiP


Actie 2019 betekent voor u een gratis kennismaking met iTEMCLiPs

 

Waarom gratis? Wij hebben een rotsvast vertrouwen in ons product. Heeft u eenmaal ervaren hoe eenvoudig, snel en betaalbaar het productieproces verloopt, dan wordt u zeker net zo enthousiast!

 

Op deze website hebben we ruim 11.000 templates in allerlei stijlen voor u toegankelijk gemaakt. Speciaal geselecteerd op kwaliteit en onderverdeeld naar tijdsduur en sfeer. Er is altijd een template te vinden die, eenmaal voorzien van uw beelden en teksten, naadloos aansluit bij uw communicatiebehoefte.

 

Actie 2019 omvat 90 moderne templates. Uit 15 sfeergroepen treft u minimaal 5 templates, die gepresenteerd worden door middel van een voorbeeldclip. Deze methode van voorbeeldclips maakt het selecteren een stuk eenvoudiger. U krijgt hiermee een betrouwbare indruk van de kracht en impact van uw uiteindelijke videoclip.


Stap 1: het selecteren van een template

Gaat u een template zoeken, dan is het goed om helder te hebben waarvoor en voor wie u de template wenst in te zetten. Het zoeken is dan een kwestie van de juiste match vinden. U voelt bij het kijken van de voorbeeldclip of het tempo, de sfeer, de informatie overdracht en de tijdsduur geschikt is voor uw boodschap aan de doelgroep.

 

Met het zien van enkele voorbeeldclips uit een sfeergroep weet u direct of u hierin de juiste template zult aantreffen. Gevonden? Elke template heeft een nummer. Dit nummer stuurt u ons toe via de Clip-AnalyseU ontvangt dan van ons een overzicht met het aantal benodigde beelden. Evenals van de beschikbare ruimte voor het inzetten van teksten.


Stap 2: het verzamelen van de beelden

Soms heeft u de beelden al in archief, soms moeten ze nog geschoten worden. Heeft u ze eenmaal beschikbaar, plaatst u de beelden dan zoveel mogelijk in de volgorde waarin ze ook in de template verwerkt moeten worden.

 

Hetzelfde geldt voor de tekstblokken. Op basis van de Clip-Analyse kunt u aangeven welke tekst uit de voorbeeldclip vervangen moet worden door uw eigen tekst. Heeft u al het beeldmateriaal en teksten gereed, stuurt u dit dan naar itemclips@gmail.com, onder vermelding van het clipnummer. Bijvoorbeeld via We-Transfer.


Stap 3: de montage van template tot iTEMCLiP

We zijn geen server met een softwareprogramma. Al onze videoclips worden handmatig gemonteerd en aangepast door een specialist in Adobe After Effects. Het plaatsen van de beelden gaat volgens een uniek Drag & Drop principe. Montages zijn soms al binnen het uur gereed, waardoor het productietarief voor een iTEMCLiP altijd overzichtelijk blijft.

 

Ook de productieduur is beperkt, na het ontvangen van de beelden is de videoclip veelal binnen 24 uur gereed en kan in elk gewenst format worden geleverd. U kunt dus zeer alert inspelen op actuele gebeurtenissen en daarvan snel een videoclip laten maken.


Stap 4: de presentatie

Waar en hoe gaat u de videoclip presenteren? Via social media, op een beurs, in een theaterzaal op een filmdoek of tijdens een vergadering op een projectiescherm. Het kan allemaal en het is een kleine moeite om voor het typische gebruiksmoment het juiste format toe te zenden.

 

Het lijkt een heel proces, maar in de praktijk worden alle 4 de stappen vaak binnen 1 dag doorlopen. Soms zelfs sneller: ‘s morgens de fotografie, ‘s middags de montage en nog voor het eind van de middag de presentatie.


Praktijkvoorbeeld

3 iTEMCLiPs binnen 1 dag, in opdracht van Syto Goslinga, de Bouwer & Partners. In het kader van de JBN/BBB Masterclass legt een groep cursisten op 1 dag 3 bedrijfsbezoeken af. De fotografie wordt verzorgd door Syto Goslinga zelf met zijn smartphone. Na een bedrijfsbezoek zendt hij de beelden naar de studio, waar direct begonnen wordt met de montage.

 

Om 18.00 uur ontvangen wij de laatste beelden van het 3e bedrijfsbezoek. Inmiddels heeft de groep al 2 iTEMCLiPs ontvangen van de eerdere bezoeken, de 3e volgt nog voor het einde van het diner. Een mooi voorbeeld hoe snel ingespeeld kan worden op actuele gebeurtenissen.