Maak uw communicatie audiovisueel


Inmiddels zijn er vele duizenden After Effects templates beschikbaar. Voor elk denkbare toepassing is een geschikt exemplaar te vinden.

 

Ondanks deze voorraad is de vormgeving van de templates voortdurend in ontwikkeling. De graphic designers volgen nauwlettend de laatste trends. Elke week publiceren zij pakkende, creatieve en trendy voorbeeldclips. Die dan door ons worden beoordeeld op bruikbaarheid.

 

Dat er van elke template een voorbeeldclip wordt gemaakt, werkt zeer efficiënt. De ontwerper vult zijn template (een draadmodel) met passende beelden en muziek. U krijgt hiermee een betrouwbare indruk van de sfeer, de toepasbaarheid en de communicatieve waarde.

 

U weet precies wat u laat maken, hoeveel beelden er nodig zijn en welke teksten u in de clip kunt verwerken. Uw productie start met een Clip-Analyse, zodat het werkproces zeer gericht verloopt. En geen onverwachte verrassingen kent in kosten of in eindresultaat.

 

AVProducers vervangt de tijdelijke beelden en teksten en monteert de template tot uw eigen iTEMCLiP.

8 dynamische voorbeeldclips met passende stock-beelden.

Op elk moment inzetbaar

iTEMCLiPs zijn ideaal voor het aankondigen van een evenement, congres of beurs. Als oproep voor een feest, dance-event of bijeenkomst. Voor een krachtige product- of bedrijfspresentatie. Als inleiding op een thema tijdens een congres, of als introductie op een spreker.

 

Evenals voor een projectpresentatie, of voor het presenteren van een productieteam, voor een vacature of juist voor een video-CV. Ook als verwijzing binnen een publieke ruimte. Voor wacht-momenten binnen een pretpark of restaurant.

 

Of als een nieuwsbulletin bij een receptie of op een website. En natuurlijk binnen een social media campagne. En zeker ter ondersteuning van een persbericht.

 

Ook mode, recreatie, horeca, makelaardij en evenementen zijn branches waarvoor de iTEMCLiPs als audiovisueel medium tal van mogelijkheden biedt in het overbrengen van lifestyle, fashion en design-trends.

 

Een iTEMCLiP betekent Kort & Krachtig communiceren met een hoge attentiewaarde.


Logo Reveals of Openers

Een logo Reveal onthult uw logo op een moderne en creatieve wijze. Deze templates worden gebruikt als opener, bumper of als afsluiter van een videoclip.

 

Met de tag-line geeft u uw logo een extra boodschap mee. De diverse stijlen zijn typerend. Herkenbaar zijn elementen als water, metaal, wolken, vuur, elektra en partikels. Maar er zijn ook grafisch openers, grunge & glitch, tekstueel, beeldend en met animaties.

 

Van elke groep zijn er honderden beschikbaar. Divers in tijdsduur, van 4 tot 20 seconde.

12 sfeergroepen met Logo Reveals