Aanvraag Clip-Analyse


Elk voorbeeldclip kent een specifiek nummer, dat uit 3 delen bestaat. Bijvoorbeeld: 05A-0.30-10382.

Dan is 10382 = het Clip-Nummer.

Belangrijk bij uw aanvraag is het clip-nummer.

Meer hoeven we op dit moment nog niet te weten.

 

Uw aanvraag is vrijblijvend en kosteloos, het enige dat wij u vragen is of u zich aan wilt melden op ons LinkedIn profiel.

Aanvraag Clip-Analyse

Waarom een Clip-Analyse?

Het aanbod van templates kent een enorme diversiteit aan stijlen. Daarom is het goed om vooraf te beredeneren wat voor type template aansluit bij uw boodschap en doelgroep. Wilt u een boodschap overdragen met veel informatie, of is juist een krachtig sfeerbeeld wenselijk? Hoelang verwacht u de aandacht van de kijker vast te kunnen houden. Wat past bij het imago van uw organisatie of bedrijf. Of bij uw product of dienst. Het zijn aspecten die alleen u kunt bepalen.

 

Heeft u uw keuze gemaakt, dan wilt u uiteraard weten hoeveel beelden er nodig zijn om de template aan te passen (video en/of fotografie), hoeveel ruimte er is voor teksten en wat de kosten zijn om van de template een iTEMCLiP te maken.

 

Stuurt u het nummer van de clip naar ons toe en u ontvangt al deze informatie kosteloos en vrijblijvend in een korte Clip-Analyse, inclusief een kostenopgave voor de montage. U weet dan precies waar u aan toe bent.