Gratis kennismaken met iTEMCLiPs


De beste manier om het audiovisuele medium iTEMCLiPs te leren kennen is door het productieproces een keer daadwerkelijk uit te proberen. U beleeft dan zelf de kracht van het medium en u zult ervaren hoe eenvoudig het is om een iTEMCLiP te produceren.

 

Schrijf u in bij ons LinkedIn profiel iTEMCLiPs AVProducers. Wekelijks nodigen we connecties uit om kosteloos & vrijblijvend kennis te maken met dit unieke videoproduct!

 

Actie 2019 omvat 90 professionele templates. Divers in tijdsduur. Bedenk waarvoor u een iTEMCLiP zou willen inzetten. Welke stijl past bij uw boodschap en doelgroep? Maak dan uw keus uit 1 van de 90 voorbeeldclips. Via Clip-Analyse informeren wij u hoeveel beelden en teksten er nodig zijn om de template aan te passen tot uw iTEMCLiP.

 

We begeleiden u door het productieproces en beantwoorden al uw vragen. Hebben wij uw foto’s en aangepaste teksten ontvangen, dan vervaardigen wij kosteloos uw eerste iTEMCliP! Actie 2019 kent geen verdere verplichtingen of voorwaarden

 

U bent vrij uw iTEMCLiP te gebruiken: waar, wanneer en hoe vaak u maar wilt!

Uit 15 sfeergroepen : 90 templates

Elke groep heeft een herkenbare stijl, wat zich uit in de muziekkeuze, het tempo, de montage en bijbehorende visuele effecten. Soms creëert een designer in een template extra ruimte voor beelden om zo de informatie over te dragen, soms ligt het accent op de teksten, soms op de montage & beeld-effecten, soms op de impact van de muziek. U treft altijd een template die naadloos past bij uw doelgroep en specifieke boodschap.

 

U heeft uw keuze gemaakt. Via de pagina Clip-Analyse kunt u het specifieke nummer van de template naar ons toesturen, bijvoorbeeld 1A-0.33-8765. 

 

(1A = de groep / 0.33 = de tijd / 8765 = het clipnummer)

Groep 01 : Informatief Direct


Kenmerken groep 01:

Informatief, evenwichtig rustig tempo, goede verhouding tussen beeld en tekstuele informatie. Breed inzetbaar. Voor een product, thema,dienst of speciale service. Zowel voor interne als externe communicatie. Beeld en tekst maken direct duidelijk wat de boodschap is. Concreet.

Groep 02 : Informatief Sfeervol


Kenmerken groep 02:

Informatief, rustig tempo. Accent op emotie, pakkend en sfeervol. Breed inzetbaar voor informatieve doeleinden, rustige opbouw, evenwicht tussen tekst en beelden. Trouwerij. Ideaal voor een service of speciale dienst, waarbij gevoel een rol speelt.

Groep 03 : Informatief Dynamisch


Kenmerken groep 03:

Informatief, dynamisch tempo, snelle beelden, impact. Inzetbaar voor hoge attentie. Actie & Power. Info door middel van snelle beeld-effecten. Krachtig beeld met de teksten creatief verwerkt. Ideaal voor een jonge doelgroep die zich laat aanspreken door dynamiek.