Vragen & Antwoorden

1: wat is een Adobe After Effects Template?

Een template is een draadmodel voor een korte videoclip. Adobe After Effects kent u wellicht als hoogwaardige software voor het creëren van allerlei visuele effecten binnen TV-commercials en filmproducties. Het is bijzonder dat juist deze software zich perfect leent voor het maken van draadmodellen. De structuur van uw clip is volledig uitgewerkt op een tijdlijn binnen After Effects. Elke beeldovergang of grafisch effect of beeldbewerking zit in het draadmodel verwerkt. Daarna maakt het niet meer uit welk beeld u op de tijdlijn zet, alle effecten zijn hierop direct van toepassing.


2: wat is een voorbeeldclip?

Een draadmodel met allerlei effecten, laag op laag gevuld met grafische elementen is veelal abracadabra voor de gebruiker van een eindproduct. Daarom heeft de designer van de template het draadmodel voorzien van stockbeelden (foto en video), eigen teksten en een passend muziekstuk. Zo ontstaat er een voorbeeldclip van het draadmodel. Het wordt voor u gelijk een stuk efficiënter om de template de beoordelen op bruikbaarheid. Op impact en attentiewaarde.


3: is een template snel aan te passen?

Ja, razendsnel! Het ombouwen van een template naar uw eigen videoclip gaat op basis van het Drag & Drop principe. We laden uw beelden in binnen After Effects en het bewerken kan direct beginnen. Hetzelfde geldt voor de teksten. Natuurlijk blijft de fase van het passend maken van beeld en tekst (fine-tuning), maar ook dat proces is door een ervaren After Effects specialist snel gedaan. Het produceren van een iTEMCLiP kan soms al binnen het uur gerealiseerd zijn, en kost u dan ook maar 89 euro, excl. BTW.


4: waarom de naam iTEMCLiP?

De templates, met een tijdsduur tussen de 5 en 90 seconde, zijn dynamisch en krachtig. Ideaal om 1 onderwerp, 1 thema, product of dienst (lees: 1 item) professioneel te presenteren. Wanneer u uw boodschap direct wilt positioneren, dan zijn de templates een effectief medium. Kort, krachtig, creatief en direct to the point. Imponerend in een zaal voor een grote groep mensen maar ook binnen een social media campagne uiterst effectief.


5: waarom een Clip-Analyse?

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt voor een template, dan wilt u ook weten hoeveel beelden u exact nodig heeft. Betreft het video en/of fotografie, hoeveel tekst-elementen kunt u kwijt en hoeveel productie-uren hebben wij nodig om van de template uw iTEMCLiP te maken. Al deze informatie vermelden wij in een korte Clip-Analyse. U mailt ons het nummer van de door u gewenste template en AVProducers verstrekt u gratis en vrijblijvend de gewenste informatie.


6: waarom 5 categorieën en 20 sfeergroepen?

Jaarlijks worden er duizenden nieuwe templates gepubliceerd en inmiddels hebben wij er tienduizenden in archief. Maak daaruit maar eens een keuze. We hebben geprobeerd het proces voor u te vereenvoudigen. Allereerst hebben wij uit het enorme aanbod geselecteerd op kwaliteit, op creativiteit en professionaliteit. Dit is uniek, deze selectiemethode treft u nergens anders op een website.

 

Daarna hebben we alle clips onderverdeeld in 20 sfeergroepen. In een sfeergroep treft u honderden templates in dezelfde stijl, tempo, verhouding tussen informatie en beeld en specifieke toepassing (zoals Events). Binnen de sfeergroep hebben we ook een verdeling gemaakt naar tijdsduur. Mag uw clip niet langer duren dan 30 seconde, dan heeft u binnen een paar muisklikken de juiste groep templates te pakken.

 

Maar ook de 20 sfeergroepen zijn onder te verdelen in 5 categorieën. Zo hebben we alle sfeergroepen bij elkaar gezet waarin het accent op beeldinformatie ligt, maar ook de sfeergroepen waarin het accent op tekstinformatie ligt staan bij elkaar. Et cetera.


7: wat kan een iTEMCLiP voor u betekenen?

Met de huidige generatie smartphones maakt u eenvoudig foto- en videobeelden van een hoge kwaliteit. Maar wat doet u met al dit beeldmateriaal. Hoe kunt u dat snel inzetten binnen uw marketing en communicatie. iTEMCLiPs maakt het mogelijk om vandaag foto- en video-opnamen te maken en nog dezelfde dag over een professionele videoclip te beschikken. Volledig op maat. En uiterst betaalbaar!


8: is Actie 2019 echt zonder verdere verplichtingen?

Absoluut. Actie 2019 is bedoeld om u kennis te laten maken met het productieproces. En met het enorme aanbod van templates en logo reveals. Dat moet u prikkelen. Wij geloven rotsvast in ons product en wij geloven ook, dat u net zo enthousiast zal worden als uw eerste iTEMCLiP vertoond wordt. Het enige dat wij van u vragen is om u aan te melden bij ons LinkedIn profiel.


Liever een telefonische info-sessie?

Op deze website staat heel veel informatie. Een goede toelichting kan u echter snel wegwijs maken. Neem daarom gerust contact op voor een telefonische afspraak. U kunt dan direct alle vragen stellen en wij kunnen u precies uitleggen waar (en hoe snel) u de gewenste template kunt vinden. Hoe een Clip-Analyse werkt en hoe u efficient en betaalbaar van een template een iTEMCLiP kunt laten maken.

iTEMCLiPs is een initiatief van AVProducers

KvK 64474577 * BSN 0956.71.158

Tel: 06 11378873